2010. augusztus 3., kedd

CSOPORTOS MEDITÁCIÓ Aug. 14-én 9.45-13.45-ig

Különleges energiákkal és meditációkkal várlak 
                         benneteket! 


Láthatjátok, hogy két időpontban lesz a meditáció. Kiválaszthatod számodra melyik a legszimpatikusabb kezdési időpont, amelyiken szeretnél részt venni. Két kisebb csoportban élhetitek át a magas energiák befogadását.  Ennek oka, hogy a Közgáz iskola épületében folyamatos felújítás folyik, még szombaton is, ezért úgy gondolom mivel a csend elengedhetetlen számunkra ezen a napon, családias kellemes környezetben (nálam) várlak benneteket!

1.rész: -Mindent elengedünk, ami egész földi életünk során blokkolt, vagy visszahúzott, akadályozott bennünket. A csoport maga is megoszlik majd, mert lesznek a lehívók, lesznek az átengedők és lesznek a közvetítők, így központosul majd az energia, melyet a segítő, gyógyító entitások és más égi segítők közreműködésével tapasztalunk meg. Itt már megkezdődik a testi  átalakulás, pontosabban az energiák elkezdenek rendeződni a testünkben, s minden korrekciót elvégeznek rajtunk, amire szükségünk van.

2. rész: -A Hold mögötti csillag energiájának belépését kérjük, s a csillaglények  a legkisebb elváltozásokat is korrigálják, elvégzik a még szükséges sebészeti beavatkozásokat, és minden sejtünket teljesen újraépítik a fény tiszta áradásával . Angyalok és minden égi segítő energiája lép  be testünk napfonatcsakráján keresztül, és szétárasztja minden sejtünkben a fényt, melynek hatására kifolyik majd az összes negatív energia, minden betegség energiája egy kilépési ponton a testünkből. Hűvös, vagy forró energiákat fogunk érezni, ahogy a csillaglények dolgoznak rajtunk. S a DNS-ünk egészséges bekódolását meglepetés lesz, hogy mivel emeljük és terjesztjük ki.

3.rész: Mesterek, segítő entitások és Felső Énünk segítségével a jövő energiáját, a változásokat lehorgonyozzuk a testbe, lélekbe, szellembe. Vezetett meditáció segít felépíteni körülötted majd az energiahálót, melyet egy ragyogó fénybe fogunk burkolni. Majd az energiák változni fognak, s a csillaglények ismét kapcsolódnak hozzánk, hogy elménket teljesen a felejtésig, a teljes pihenésig kikapcsolják, s a jövő pozitív képet, immár minden stressztől eltávolítva beéljék. Ezt a részt gondosan elzárják a tudatunk elől, mert a jövő képeit megterhelő lehet látni.

4.. rész: Kívánságunkat az égi szférákba emeljük, különleges energiát csatornázunk le hozzá. A segítő, gyógyító entitások legalább 24 óráig velünk maradnak, s gyengéden végzik majd rajtunk még a feladataikat, s segítenek bennünket tovább.

Nagy szeretettel és tiszta hittel várlak benneteket ezen a különleges napon a két időpont közül valamelyiken.!

 Egy csoportba nyolcan  fértek el kényelmesen, esetleg kilencen. Így bízom benne, hogy mindenkinek jut hely, s mindenki részt tud venni ezen a programon. Ha többen szeretnétek jönni, akkor kijelölünk egy harmadik napot is. 
 
 Mit kell hozni: polifóm, pléd, 2 l ásványvíz, húsmentes étel, kispárna
Fehér ruha szükséges!
Szeretteidről hozhatsz fényképet, hátuljára írd a betegségeit, amit szeretne elengedni, vagy a problémáit. 
Részvételi díj:  8.000.-ft/fő
Helyszín: Pápa, Cuha u. 7/a.
Időpont: 2010. 08.14. szombat 9.45-13.45-ig
              2010.08.14. szombat 14.30-18.30-ig

Kérek szépen mindenkit, hogy telefonon jelezze részvételi szándékát, mert a gépemnek kisebb nehézségeit a napokban korrigálni kell, s nem biztos, hogy minden esetben tudok válaszolni az e-mailekre, bár igyekezni fogok. Ha felhívsz, rögtön meg tudom mondani beférsz-e abba a csoportba, ahová szeretnél, vagy tudunk megoldást keresni a kérésedre.
Köszönöm szépen.
+36-70/535-1495


Kérlek továbbítsd másoknak is ezt a lehetőséget, akik kapcsolódni szeretnének ezekhez az energiákhoz. Minél többen változunk, annál jobb lesz a jövőnk, és több lesz bennünk a szeretet.
Mindenkit szeretettel várok, akit hozzám vezetnek az Égi Segítők és az Angyali seregek!
Fantasztikus napunk lesz!
 









































































































































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése