2010. július 20., kedd

Milyen volt MÁTRAVEREBÉLYEN?

Nagyon nehéz visszaadni szavakban azt a megtisztulást, feltöltődést, megnyugvást, amit itt éreztünk. Minden nagyon békés, csendes és nyugalmas. Szűz Mária lénye végig itt volt velünk. Előfordult, hogy látni véltük őt, és teljesen természetes volt mindenki számára, hogy látja, még azoknak is, akik spirituális látással nem rendelkeznek, vagy még csak most nyílik a harmadik szemük.
Mikor a fénypadon gyógyultunk, és a szentvízben a kis medencében meditáltunk, az emberek körénk gyűltek. Segítséget, tanácsot, gyógyítás leközvetítését kérték. Mikor mi öten végeztünk, s hátrafordultunk, azt láttuk, hogy csendben sorban állnak az emberek mögöttünk. Nagyon megható volt. Szájról-szájra terjedt. 
És már indultunk volna, s éppen azt terveztük, hogy megcsináljuk az utolsó Szűz Mária meditációt, mikor újabb emberek jöttek segítséget és tanácsot kérve. Összesen 21 lelket vezettek az égiek hozzám.
Kis csapatom huncutul, de türelmesen tűrte a szolgálatot. 
Gyertyákat gyújtottunk a szentkút körül  tisztelegve a hitnek, szeretetnek és bölcsességnek.
A végén áldást kértünk a templomban, és volt aki mécsest gyújtott. Majd közös fotózás után teli élménnyel búcsúztunk a szenthelytől. Visszajövünk még. Csodálatos volt. Az emberek itt nyitottak, hitük van, és a hely tiszteletet parancsoló.
Szerintem tele lettünk boldogsággal, szeretettel és békével. Szűz Mária lénye páratlan, mérhetetlenül tiszta.
Árad belőle a fény, a jóság és a szeretet. 
Nagyon szépen köszönjük ezt a csodálatos napot, hogy fényünket Szűz Mária fénye átragyogta és kitisztította.
Kedves velem kirándulók! Írjátok le személyes élményeiteket, hogy mások is érezzék a hívást erre a fantasztikus helyre. Köszönöm.

3 megjegyzés:

  1. Kedves Tünde!
    Egy rokonom rádbukkant ezen a napon és ezen a helyen. Lehet tudni, hogy mikor jársz errefelé ismét?
    T.

    VálaszTörlés
  2. Kedves T!
    Nagyon köszönöm az érdeklődést. Kivételes alkalom volt, hogy ott voltam, de valószínű nem utoljára. Hogy mikor megyek ismét, előre nem tudom megmondani. Légy oly kedves, írj az e-mail címemre és küldök értesítést a programokról, eseményekről, aktualitásokról. Légy állandó olvasóm, ha szükséged van segítségre részt vehetsz a médiumgyógyításokon, vagy személyes kezeléseken.Akár távgyógyításon.
    Szeretettel és áldással:


    Tünde

    VálaszTörlés
  3. Ezt az élményt valóban nem lehet szavakkal visszaadni...ezt át kell élni!!!
    Ilyen csodálatos napra nem nagyon emlékszem...
    Fantasztikus volt! És ez eufórikus állapot még napokig tartott!
    Az az érzés, hogy szinte lebegsz a föld felett, olyan könnyűnek érzed magad...
    Vagy az, ahogy állok a szent vízben,és azt érzem, hogy kezemnél fogva húznak felfele, szinte kiemelkedem a vízből...és a jéghideg forrásvíz langyosan nyaldossa a bokámat...
    A meditációk során többször sikerült látnom a Szűzanyát. Azóta kiderült, hogy tudat alatt is érzékeltem, hiszen pont arra a helyre küldtem embereket megpihenni, ahol éppen Ő állt.
    Köszönöm a lehetőséget, hogy elmehettem, ezt az élményt kár lett volna kihagyni!

    VálaszTörlés