2010. augusztus 28., szombat

Csoportos Meditáció Szeptember 11-én 9.45-től 15.00-ig




A csoportos meditáció során mindenki befelé figyel. Csak önmagával foglalkozik. Nem beszélgetünk, és nem osztjuk meg érzéseinket, gondolatainkat másokkal. Nem számít honnan jöttél, ki vagy, és mi az ami megoldásra vár az életedben. Itt csak Te számítasz.
Mikor elkezdjük, lelked magjában kezd el oldódni az ok, ami a problémádat, blokkodat, fájdalmadat, szenvedésedet okozza. Nagyon sok gondolat kavarog a fejedben, míg szépen le nem csendesednek. A velünk dolgozó segítő entitások szépen folyamatosan felszínre hozzák azokat a terhelő gondolatokat, amik elvonják figyelmünket a célunk ébrentartásától. Ahogy felszínre jönnek a zavaró gondolatok, szépen meg is szűnnek. A testünk közben egy olyan mély állapotban pihen, hogy a gyógyító entitások tudjanak közben rajtunk dolgozni, és minden beavatkozást, nagy és mikrosebészeti eljárást el tudjanak végezni. Szinte mozdulni sem tudunk, és meghökkentő módon, testünk fura energiák áramlását érzi.

Miden hónapban tovább  tisztítják a lelkünket, tovább emelik a tudatossági szintünket, és tovább tisztítják az energiáinkat.
Bármikor bekapcsolódhatsz, mindenki egyéni segítséget kap. Annak ellenére, hogy csoportban vagyunk. Mindenkivel egyszerre dolgoznak, és én is úgy végzem el a szükséges korrekciókat, ahogy azt a lelketek megkívánja.
Ha megtetszett ez a lehetőség, akkor kérlek jelezd nekem a részvételi szándékodat.
Bárkinek elmondhatod, hogy mások is átélhessék ezt a csodálatos élményt, és változhassanak, Kérlek, ne szelektálj, engedd, hogy ismerőseid eldöntsék, érdekli-e őket  ez a nap.
Minél többen vagyunk, annál erősebb az energia.


Sajnos a Közgáz tornaterme még mindig nem befogadóképes, mert folynak az építkezések. Ezért a Belvárosi Irodaházban leszünk. A korlátozott férőhely miatt, kérlek jelentkezz, ha szeretnél eljönni erre a napra. Azt is jelezd, ha hozol magaddal valakit. Így tudod biztosítani az ottlétedet.

Részvételi díj:  8.500.-ft/fő
Helyszín: Belvárosi Irodaház hastáncoktató teremben. Pápa
Időpont: 2010. szeptember 11. szombat 9.45-15.00-ig


Hozz magaddal: -fehér ruhában legyél légy szíves, ez nagyon fontos!
                         -polifóm
                         -takaró
                         -kispárna
                         -2l ásványvíz
                         -húsmentes étel
                         -ha fázós vagy hozz plusz takarót-a sok fekvéstől és a benned lévő energiák mozgásától nagyon fázhatsz-ez pedig zavarná a nyugalmadat.
Elérhetőség: Kőhalmi Tünde  +36-70/535-1495
                                             kohalmi.tunde@citromail.hu
                                             skype: kohalmi.tunde
Nagyon sok szeretettel várok mindenkit, akit az égiek hozzám vezetnek, akik szeretnék kipróbálni ezt a csodálatos élményt, vagy akik szeretnék folytatni a  emelkedésüket és a fejlődésüket.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése