2010. július 20., kedd

Milyen volt Szurdokpüspökin?

Első állomásunk a Hollósdomb volt, ahol a szent madár látható, s gyógyító vízű forrás oltja szomját az oda elzarándokló embereknek.
A helyet hatalmas bagócsok védik, de minket mégsem bántottak. Kedves nyugalom van itt, az emberek ide járnak a gyógyító vízért.

Nagyon érdekes meglepetésben volt itt részünk. Mikor elkezdtük volna a meditációt, egy férfi kérte, hogy csatlakozhasson hozzánk. Majd egy fiatal srác is részt vett a mi kis rituálénkon. Szívesen fogadtuk őket.
Az idősebb férfi igazi próbatétel volt mindannyiunk számára. Igyekeztem nagyon kedvesen és szeretettel terelgetni, elfogadni őt. A fiatal srác viszont nagyon befogadó volt, és azt gondolom, ez a nap megváltoztatta az életét, gondolkodását, új idő kezdődik a számára. Felejthetetlen élmény volt, mikor Szűz Mária megtestesült bennem, és együtt imádkozott vele, áldást kapott tőle, s éreztem végtelen tisztaságát, és jóságát, szeretetét.
Mindannyiunknak csodálatos érzés volt és egyben nehéz is az itt eltöltött idő.
A víz nagyon hideg, csontig átjárja a testet, s utána mikor már rendeződnek az energiák, nem érezni a metsző hideget, kellemessé válik a hőmérséklete.
Mindannyiunk nevében elmondhatom, hogy hálásak vagyunk az átélt élményért.
Köszönöm a megtiszteltetést, hogy ezt megélhettem, segíthettem, s közvetítője lehettem ilyen csodálatos erőknek, szentségnek, itt Szurdokpüspökin.

Buzdítalak benneteket bátran, akik velem voltatok, hogy ti is írjátok le véleményeiteket, átélt tapasztalataitokat. Ha megosztjuk másokkal, talán mindenki kedvet kap majd, hogy legközelebb velünk tartson, s személyesen is megélje ezeket a csodákat, belső utukat ők is bejárni kívánják. Köszönöm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése