2011. szeptember 18., vasárnap

Csoportos Meditáció-Gyógyítás 2011.09.24-én szombaton 9.45-15.00-ig

A Segítő-Gyógyító Entitások ismét csodálatos napra hívnak minket.
A testünk gyógyulása a lelkünk egységével kezdődik. Ha betegségben szenvedsz, vagy lelki terheid, fájdalmaid vannak, esetleg kitűzött céljaidra szeretnél koncentrálni, segítséget kérni, akkor gyere el, és nyitott szívvel, elvárások nélkül, tapasztald meg, milyen egy médiumgyógyítás, milyen érzés, mit indít el benned, és hogy érzed magad tőle.
A meditáció három részletben történik. Letesszük a testi fájdalmakat, blokkokat, betegséghez kapcsolódó energiákat. Elengedjük a negatív érzéseket, félelmeket, átélt sérüléseket, amik megakadályozzák az előrelépésünket az életben.Lecsendesednek a gondolataink, és átadjuk magunkat az égi irányításnak. A teremtő energiákat aktiváljuk, és elérni kívánt célunkra fókuszálunk. Mindezt zene és megfelelő irányítás segítségével tesszük. Ezen kívül, mindenki megkapja a személyre szabottan csak neki szóló energetikát a segítő entitások, és egyéb magas tudatosságú lények közvetítésében.
.Lelked lecsendesedik, és spirituális energia kapuid megnyílnak a bőség, egyensúly, béke, szeretet befogadására. Tested és lelked újra harmóniába kerül, ami beindítja az öngyógyító mechanizmusokat benned. Lélektudatossági szinted emelkedik, jobban tudsz fókuszálni arra, amire szükséged van, vagy amit meg akarsz teremteni.
Közben fizikai érzéseid is mutatni fogják, hogy történik valami, dolgoznak az újjáépüléseden, gyógyulásodon, fejlődéseden.

Vannak közülünk olyan emberek, akiknek teljesen sínen van az életük. Boldogok, kiegyensúlyozottak, anyagi biztonságban élnek. Őket is bátorítanám, hogy engedjék meg maguknak, hogy csatlakozzanak hozzánk, és tapasztalják meg, milyen érzés teremteni egy magasabb szinten, felemelkedni, és kiterjeszteni Önvalónkat. Olyan energiákkal körülvenni a létezésünket, melyek továbbvezetnek bennünket, és kiteljesítik spirituális létezésünket is. Ha már mindent megteremtettünk az anyagban, teremtsünk a magasabb fényszinteken is.





Kérlek benneteket, hogy hozzatok magatokkal polifómot, és egy plédet, vagy két plédet, ha nincs polifómotok, vagy fázósak vagytok. Egy párnát a fejetek alá, hogy kényelmesen tudjatok feküdni, s egy párnát pluszba, ha fájós a derekatok, hogy oda is tudjatok tenni egy kispárnát, így még kényelmesebb lesz.
A pléd nagyon fontos, mindenkinek be kell takaróznia, mert hosszan fogunk feküdni és a gyógyítás alatt fázékonyabbak leszünk.
Gyertek fehérben, ha lehetséges, mert a fehér a tisztaság jelképe, és a gyógyító energiák erősebben tudnak haladni a testünkben, ha fehérben vagyunk. Átöltözési lehetőség van.Hozzatok magatokkal 2l, vagy 4 l szénsavmentes ásványvizet, amit az entitások feltöltenek majd energiával, s a gyógyítás után ezt a vizet kell majd fogyasztanod. A rezgései még jobban elősegítik majd a változást.
Némi harapnivalóval is készülhettek, de ha lehet, húsmentes és könnyű ételt fogyasszatok.
Így nem terhelitek le az emésztőrendszereteket, s az energia nem oda irányul majd.


Részvételi díj :8.500.-ft/fő
Időpont: 2011.09.24. szombat 10.00-15.00-ig
Gyülekező: 9.45-kor
Helyszín: Pápa   Belvárosi Irodaház Hastánc oktató terme -FIGYELEM! A HELYSZÍN VÁLTOZHAT, EZÉRT KÉRLEK JELEZD A RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKOD, ÉS MÉG PÉNTEK ESTE FIGYELD AZ E-MAILEIDET, VAGY ÉRDEKLŐDJ TELEFONON. Köszönöm.


Érdeklődni: Kőhalmi Tünde 06-70/535-1495       vagy az e-mail címen.
Részvételi szándékodat kérlek időben jelezd, ha hozol magaddal valakit, az adatait írd meg nekem e-mailben, vagy add meg telefonon. Ez nagyon fontos lenne!


Megfelelő körülményeket szeretnék biztosítani ennek a csodálatos napnak, s úgy tervezem, sokan leszünk. Ezért minden ismerősötöknek küldjétek el kérlek ezt a lehetőséget, a blog elérhetőségeit, vagy a telefonszámom. Bízzuk rájuk a döntést, hogy ők is nyithassanak a lelki gyógyulás, a meditációk, mantrák, és felsőbb energiák felé, önmaguk felé.


Tiszta szívvel, tiszta hittel, tiszta szeretettel várok mindenkit!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése