2011. március 16., szerda

Csoportos Meditáció Március 26-án szombaton 9.45-15.00-ig


2011. március 26-án CSOPORTOS MEDITÁCIÓ   9.45-15.00-ig

Tavaly nagyon szép sikereket tudhattunk magunkénak.( sikeres munkahely megtalálása, új kis édes jövevény, egy kis pocaklakó megfoganása, vizsga felkészülés, folyamatos erős stresszek elvezetése, párkapcsolati probléma tisztulása, szülő-gyerek kapcsolat rendeződése, lelki fejlődés, egészségi problémák rendeződése, fájdalmak elmúlása, stb) Szeretném most ezt a spirituális-mentális lélek munkát folytatni, és ebben az évben is közösen megélni a magunk csodáit. Ezért minden régi és új érdeklődőt szeretettel várok.
Legyen bármilyen gond, vagy probléma, betegség, stressz, -itt magadba mélyedhetsz, és a Segítő-Gyógyító Brazil entitások elvezetik, lelkedet magasabb szintre emelik, hogy magasabb tudatossággal képes legyél jobb életszínvonalon  létezni, pozitív gondolkodással hozzáállni a mindennapokhoz. Segítséget kapsz vágyaid létrehozásához, megteremtéséhez. Ahogy a lelked emelődik, emelkedik az életed is. Tested meghálálja, fájdalmaid enyhülnek, elmúlnak, sejtjeid regenerálódnak, egészségtudatod magasabb szinten támogatja a tested működését. 14 éves kortól bárkinek javaslom.
Ne légy zavarban, hogy ezt nem egyedül kell átélned, a csoportos energiák összeadódnak, és minél többen vagyunk, annál erősebben működnek. Mint az Ima ereje, szétárad közöttünk és csodálatos erejével felemel és változást hoz.
Tiszta energetikával dolgozunk, és ennek áramlásában tartjuk magunkat, mintegy védelem alatt éljük a mindennapjainkat. Aki átélte már tudja, hogy csodálatos élmény. Csak magaddal foglalkozol 5 órán keresztül, s közben átéled az Entitások általi érzeteket a testeden.
Mosolyogj a szíveddel, az agyaddal, izmaiddal, minden kis porcikáddal. Különös békét és nyugalmat árasztva magad körül. Ilyen leszel a Meditáció után.

Hozz magaddal:- polifómot, kispárnát, plédet-ha fázós vagy meleg pulcsit
                        -betakarózni szükséges, mert miközben fekszünk testünkben az energetika folyamatosan áramlik a blokkok oldódnak
                         és ettől fázhatunk.
                        - 2 liter ásványvizet (ne teát)
                        - húsmentes ételt
                        -fehér ruhát  -ez nagyon fontos!
                        .kristályaidat, ásványaidat is hozhatod, feltöltődnek azzal az energiával, amire szükséged van, későbbiekben használ-
                         hatod meditációhoz.

Időpont:  2011. március 26. szombat 9.45-15.00
Helyszín: Pápa Cuha u. 7/a
Részvételi díj: most kedvezményesen 6.500.-ft/fő ha hozol magaddal egy ismerőst, 1.000.-ft kedvezményt kapsz.

Kérlek jelezd részvételi szándékod, hogy fel tudjalak készíteni.

Mindenkit szeretettel várok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése