2010. április 30., péntek

Néhány szó önmagamról.


Azt gondolom, hogy kicsit magamról is kell pár szót ejtenem, hogy a bennetek kialakuló kép pozitív legyen, s bátran rám bízzátok magatokat.
15 éve Kineziológusként praktizálok. Egészségügyi végzettségem van, minden engedéllyel rendelkezem, és minden követelménynek megfelelek. Szakképesítéssel, ETI vizsgával rendelkezem.
Ezen kívül tanultam még Spirituális Választerápiát, Spirituális Újjáépítést, Para-pszí sebészetet, amit Brazíliában, Abadiániában JOAO DE DEUSNÁL szerzett ismeretekkel bővítettem, és mélyítettem el tavaly nyáron. Fejlődésemet, és egyéb képességeim erősödését ez nagymértékben előmozdította. Rendszeresen járok továbbképzésekre, és még egy évem van a tanári cím megszerzéséig. Vannak saját tréningjeim, amik sikeresek és sok változást eredményeznek a jelentkezőnél, de igazi álmom, és célom, hogy SVT.-t és Újjáépítést nagy létszámban, és hivatalos Nemzetközi Engedéllyel, oklevéllel taníthassak.
Szeretnék gájd-ként, vezetőként Joao-hoz csoportokat vinni majd, és a gyógyulásuk és spirituális fejlődésük érdekében nyitott embereknek megmutatni az ottani világot, és vezetni őket a belső útjukon.
Szeretettel végzek életvezetési terápiát, kapcsolati krízisterápiát, párterápiát. Élet és halálhoz kapcsolódó energiák elvezetését, gyász feldolgozását kellő hozzáértéssel, tisztelettel és belső erővel végzem.
Fogalakozom még Mandalaterápiával, AFT-rezgésterápiával, testanalízissel, állapotfelméréssel, fülgyertyázással, csípőtornával. Nagyon szeretem a gyerekek fejlesztését végezni, imádok velük dolgozni, és a tiszta energiájukat magasabbra emelni, s kihozni belőlük mindent, ami rejtett kincsként bennük van.
Három kislányom van, akiket egyedül nevelek. Harmónikus, kiegyensúlyozott életet élünk, s gyermekeim lelki, testi jólétéről is gondoskodom, fejlődésükért mindent megteszek.Kölcsönös megértésben és elfogadásban segítjük a gyermekek életét, őket helyezve a legfontosabbnak. Legnagyobb dolog az, ha az ember válás után is képes emberi maradni, s képes barátként továbbhaladni, hogy mindenki számára a legbiztonságosabb és a legsimább legyen az élet.

2 megjegyzés:

  1. Kedves Tünde!
    Gratulálok, nagyon szuper ez a blog, és nagyon örülök, hogy magadról is írtál!
    A Bőség, és a Pozitív Gondolkodás tanfolyamon tanultakat a mai napig használom, általuk végre megszűnt a bizonytalanság, kevesebb lett a kérdés - több a válasz, elkezdtem a saját utamat járni. :-)
    Persze tudom, van még tanulnivalóm, sokat kell még "dolgoznom magamon". :-)
    Kíváncsian várom az újabb bejegyzéseket...

    VálaszTörlés
  2. Kedves Kriszti!

    Nagyon köszönöm a kedves szavakat. Büszke vagyok rád, hogy ráléptél a saját utadra, ahol és amiben meg tudod valósítani és ki tudod fejezni magad. Örülök, hogy a tréningek sokat segítettek ebben. Bármiben szükséged van további segítségre, hogy magasabb szinten fejlődhess, és nagyobb bőségben élhesd az életed, csak szólj, szívesen segítek.
    Egyébként el kell mondanom, hogy gyönyörű dolgokat alkotsz. Gratulálok!
    Szeretettel és áldással:

    Tünde

    VálaszTörlés