2010. november 16., kedd

Csoportos Meditáció november 27-én szombaton 10.00-15.00-ig

Egy csodálatos meditáció vár mindenkire, aki csatlakozik hozzánk szombaton. Megnyílnak azok az égi áldások számunkra, amit az angyalok hoznak el nekünk közeledve a Karácsony Ünnepe felé. 
Az angyalok energiát, szeretetüket és gyógyító erejüket kérjük meg, hogy kívánságaink teljesüljenek. Majd a segítő, gyógyító entitások minden beavatkozást elvégeznek rajtunk, amire szükségünk van az idei év elengedésére, és a következő év sikeres megalapozására. Már most elkezdjük az idei év energiáinak elengedését, hogy könnyebben tegyük le ezt az évet, és megkezdjük megformálni a következőt, amely hatalmas ígéreteket, változásokat és átrendeződéseket sejtet.
Két Solara kapu is nyílik majd jövőre, olyan erős energiák közelednek a Föld felé, hogy véleményem szerint fel kell készülnünk az érkezésére, és megfelelően kell tudnunk kezelni majd azokat.
Ezért már most kicsit kóstolgatjuk az új erőket, és kilépünk az eddigi energetikából, és a legfontosabb, hagyjuk magunkat vezetni.
Most kicsit másképp fogjuk kezdeni a napot. Először előrevetítjük a jövő évet, és elengedjük az idei év energetikáit. Majd az angyalok segítik ezek semlegesítését, és az újra áldást kérünk. Utána jönnek a drága segítő, gyógyító entitások, akik mindent megtesznek értünk, hogy a következő évet egészségben és emelkedett gondolkodásban éljük meg. Megnyílnak az új energiák a Hathorok segítségével, s betöltik a tudatosságunkba a tudást, teremtést, erőt, hitet, jólétet, boldogságot és mindent, amit általuk megkaphatunk. Vezetőink lesznek egy ideig, amíg letöltik nekünk amire szükségünk van.
Nagyon izgalmas lesz, hiszen velük még nem dolgoztam, és nagyon ígéretesnek érzem az általuk lejövő energiát.

Mindenkit szeretettel várok ezen a csodálatos napon, ami kicsit új és izgalmas erőket, energetikát ígér.

Időpont:  2010. 11. 27. szombat  10.00-15.00-ig
Gyülekező: 9.45-től
Helyszín: Pápa, Belvárosi Irodaház Hastánc oktató terme, 21-es kapucsengő
Részvételi díj: 8.500.-ft/fő
                    Ha elhozod a kedves ismerősödet, vagy családtagod, jutalmul 1.000.-ft kedvezményt kapsz 
                    a   részvételi díjból.
Javaslat: légy fehérben!             

Nyitott szívvel és tiszta szeretettel várok mindenkit, akit hozzám vezetnek az égi segítők.

2010. november 9., kedd

11.11-én MEDITÁCIÓ 17.00-19.00-IG


Minden évben a 11.11 nagy nap. Olyan nagy és erős energiák mozognak ilyenkor, angyali seregek gyülekeznek, segítő, gyógyító entitások  vezetnek, és még számos égi erő ad táplálékot nekünk.

Minden évhez hűen, most is lesz meditáció és lesz tanítás is. A meditáció 11-én lesz, a tanításról később kaptok bővebb infót. A Hathorok jönnek majd segítségül és tanítanak bennünket. Fantasztikus és  nagyon különleges lesz, kedvelni fogjátok.

Mióta Solarát lehorgonyoztuk, pontosabban a 9.-ik kaput megnyitottuk és felcsatlakoztunk a főtengelyre, azóta nagyon erősen mozognak az energiák körülöttünk.

Meditáció : 17.00-tól szeretnék kezdeni, ha nektek is megfelel, és 19.00-ig. Nem csak meditáció lesz, hanem egy rövidebb energetikai letöltést is fogunk kapni.
Részvételi díj: 3.000.-ft/fő
Helyszínt tudjátok. Nálam.Cuha u. 7/a.
Fehér ruha nem kötelező, de sok mindent jelképez, ezért előnyös, ha abban vagy.
Aki szeretne itt lenni, tegye szabaddá magát,  és  legyen itt velünk.


Nagyon fantasztikus esténk lesz.!!! Hívjátok barátaitokat, ismerőseiteket is.

Szeretettel és áldással.