2010. október 18., hétfő

Csoportos Meditáció Október 23-án 9.45-15.00-ig


Október 23-án szombaton ismét lesz csoportos  meditáció. 9.45-15.00
Helyszín: Belvárosi Irodaház hastánc oktató terem 21-es kapucsengő.

Hozz magaddal kérlek:- fehér ruha
-kispárna
-polifóm, vagy pléd , vagy hálózsák helyette
-pléd, mert fázni fogunk, be kell takarózni a kényelmünk érdekében.
-húsmentes étel
-2l ásványvíz
-kristályaid, amit szeretnél tisztítani, feltölteni
-fényképek család, barátok ,ismerősök, akik segítséget kérnek

Részvételi díj: 8.500.-ft
Most ha hozol magaddal valakit, akkor 1.000.-ft kedvezményt kapsz/fő!

Ha másnak szeretnél segíteni, de ő nem tud eljönni, akkor hozd el a fényképét, írd a hátuljára a nevét, címét, születési adatait, és azt, amit kérni szeretne.
Ha erősebb, gyorsabb és aktívabb segítségre van szüksége az ismerősödnek, vagy családtagodnak, akkor részt vehetsz ezen a napon az ő nevében is.Hozz róla egy fényképet, és írd meg nekem az adatait, és a tiédet is, hogy a megfelelő felkészítést kapjátok.

Kérek mindenkit, hogy legyen olyan kedves jelezze, ha jönni szeretne, hogy fel tudjam készíteni, illetve, ha sokan leszünk, nagyobb termet tudjak bérelni, és erről mindenkit értesíteni tudjak időben. Nagyon szépen köszönöm.

Ezen a napon nagyon erős, és nagyon finom energiák fognak dolgozni velünk. Velünk lesznek a segítő gyógyító entitások és az angyali minőségek is. Ezen kívül a csodálatos Krisztusi Fénypontok technika alkalmazásával is mélyítjük majd a kapcsolatot, és az eredményt.

A csoportos  meditáció ellazít, a mindennapos felgyülemlett terheket, feszültségeket oldja, tisztítja, felszabadítja a blokkokat, amik gátolnak téged az előrehaladásodban, vagy a változásodban, gyógyulásodban.
Akik lazulni szeretnének, mert nagyon stresszes az életük, vagy nagy döntés előtt állnak, esetleg óriási változás van az életükben nekik épp olyan hasznos és kellemes lesz ez a nap, mint azoknak, akik spirituális emelésért, magasabb szintre való lépésért jönnek el.
Ha a körülöttünk lévő energiák szépen letisztulnak könnyebben tudunk élni és sikeres lenni.
Egészségesek leszünk és frissek, tele energiával. Nem fáradunk el olyan hamar, és nem idegeskedünk annyit.
Aki még szeretne ebben a témában tovább informálódni, az olvassa el a többi bejegyzést itt a blogon, mert itt minden eddig leírt infó egységet alkotva erről a szokásos havonta megismétlődő szombatról ad bővebb képet.


Kérek mindenkit, hogy ne őrizzétek meg ezt az infót csak magatoknak, küldjétek tovább sok embernek, hogy nekik is legyen lehetőségük változni, fejlődni. Akkor sok-sok fényecske lesz a Földön, és képesek leszünk magasabb szinten létezni, több ember lesz boldogabb, békésebb, szerethetőbb. És ez mindenkinek jó. Köszönöm.

Mindenkit nagy szeretettel várok!

Aki hétfőn jön a Solara lehorgonyozásra, nagyon jó lenne, ha részt tudna venni ezen a programon, mert ők az eseményhez kapcsolódó felkészítést is kapnak.
Solara lehorgonyozására hétfőn 5órakor kezdünk majd gyülekezni. Kérdésedre nagyon szívesen válaszolok e-mailben, vagy telefonon.   70/535-1495
Szeretettel és áldással.