2010. június 25., péntek

Kineziológiáról egy új különálló blogot indítok

Kedves Olvasóim, érdeklődők, klienseim!

Egy új blogot indítok hamarosan kineziológia szakterületen. Aki az oldásokkal kapcsolatos dolgokra részletesen kíváncsi, itt olvashat majd kedvére, és természetesen kérdezhet is.

http://shambalagazdagsaga.blogspot.com

Jelentkezz maj állandó olvasómnak. Adj meg e-mail-címet, hogy mindenről külön is értesíthesselek.
kohalmi.tunde@citromail.hu

Csak egy kis türelmet! Pár nap és ..............
Köszönöm.

2010. június 4., péntek

Ismét CSOPORTOS MEDITÁCIÓ jún. 19.-én szombaton 9.45-15.00-ig a Közgáz tornatermében

Először is szeretnék köszönetet mondani a nagyon sok visszajelzésnek, amit kaptam az első Meditáció után. Egyenlőre élményeiteket csak velem osztottátok meg, köszönöm a bizalmatokat. Mások is szívesen olvasnák, hogy mit tapasztaltatok, vagy éreztetek. Lehet, hogy ez segítség annak, aki bizonytalan és ismeretlen számára még ez a  fejlődési lehetőség.

Természetesen ez a meditáció is lehetőség mindenki számára, aki szeretne eljönni, nem csak azok vehetnek részt, akik az elsőn jelen voltak. Nekik érdekes lesz megfigyelni, hogy az első utáni változások hova emelkednek tovább, vagy esetleg módukban áll fejlődésük következő lépcsőjét meglépni, esetleg újabb problémás eseményt feldolgozni, vagy elengedni. A betegségből mélyebben megtisztulni, egészséges-én ,-és testtudatot kérni.
Én magam is érdeklődéssel, és szeretetettel várom továbbfejlődésetek megjelenését.

Akik most kapcsolódnak be hozzánk, szeretném, ha tudnák, hogy semmikép nem kell valamiben elmaradottnak, lemaradottnak hinniük magukat. A gyógyulás mindenkinek ott és akkor kezdődik, mikor erre kinyílik, és megadja magának a lehetőséget. Számos érdekes tapasztalattal, élménnyel gazdagodik majd lelketek ezen a napon. Bízom benne, hogy elég bátrak és vállalkozó szelleműek vagytok, hogy megéljétek velünk együtt ezt a csodás lehetőséget.
Kitárt szívvel várlak benneteket!

Ez a különös módszer az erőnk, tisztaságunk és hitünk által még erősebben működik. Add át magad, és merülj el benne. A rohanó világban oly keveset érünk rá saját magunkkal foglalkozni, így hát különös ajándék lesz ez a nap, hogy csak magaddal foglalkozhatsz, befelé tekinthetsz, megnyugodhatsz, és ellazulhatsz. A z elme ilyenkor lecsendesedik, s magasabb energiák jobban összekapcsolódnak a lelkünkkel, s a stresszek oldódnak bennünk. Ez aktiválja az öngyógyítási folyamatokat, melyeket még az entitások is segítenek.

Tudjátok nagy élmény volt Brazíliában látni saját szememmel megtapasztalni az entitások jelenlétét. Amikor dolgozom, mindig ott vannak körülöttem, segítenek, gyógyítanak, teszik a dolgukat. Csodálatosak. Szombaton ott lesznek velünk ismét, s segítenek előrelépni életünkben, egészségi állapotunkban, problémáink megoldásában, elengedésében, és még sorolhatnám mennyi mindenben.


Mit kell hozni: -fehér ruha -(kérlek ezt vedd komolyan,mindenkinek fehérben kell lennie)
-polifóm
-2 db pléd -(fontos,mert fázik a test a sok fekvéstől, az energiáktól)
-húsmentes étel
-kispárna
-2 liter ásványvíz


Időpont: június 19. szombat 9.45-15.00
Helyszín: Pápa Közgáz tornaterem
Részvételi díj: 8.500.-ft/fő

A korábbi bejegyzést is elolvashatod,  melyben még találsz leírást . Szeretettel várom a kérdéseket, élményeket.
Kérek mindenkit, hogy részvételi szándékát jelezze nekem telefonon, e-mailen, vagy itt a blogon.
Bárkit hozhatsz magaddal, akinek szüksége van segítségre, lazításra, spirituális fejlődésre, felemelkedésre, vagy csak érdeklődik.

Mindenkit nagy szeretettel várok, akit hozzám vezetnek a Segítő és Gyógyító Entitások és az Angyali seregek!

Köszönöm szépen a kitartó figyelmeteket.